Kennissessie ‘ICT in de SW-sector’ op 3 juli 2018

Mitopics organiseert met medewerking van Cedris en in samenwerking met Promen op dinsdagmiddag 3 juli 2018 (13:00-16:00 uur) in Gouda een kennissessie over ICT in de SW-sector. In deze kennissessie worden de resultaten van het benchmarkonderzoek gedeeld, dat Mitopics in samenwerking met de Universiteit Utrecht en Cedris heeft uitgevoerd onder SW-bedrijven. Daarnaast staan we stil bij ICT-ontwikkelingen en hoe deze in de SW-sector toepasbaar kunnen zijn. Mitopics is een onafhankelijk IT-adviesbureau vanuit de combinatie van technische, bedrijfskundige en juridische expertise.

Programma & Aanmelden

Uw deelname is gratis.

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.