IT-juristen en IT-consultants opgelet

Mitopics wil graag verder groeien. Als toonaangevend IT-adviesbureau is Mitopics ambitieus en hebben we een duidelijke groeistrategie. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar gemotiveerde teamplayers die kwaliteit willen leveren en die wij de ruimte geven zichzelf te ontwikkelen. Heb je interesse om ons team te komen versterken? Bekijk onze actuele vacatures en wellicht verwelkomen wij jou binnenkort als onze ‘nieuwste’ Mitopiaan!

Mitopianen zijn enthousiaste professionals die plezier beleven aan het helpen van opdrachtgevers bij IT-gerelateerde uitdagingen. Elke dag willen we weer een wezenlijke toegevoegde waarde leveren. Mitopics onderscheidt zich als nichespeler door de combinatie van technische, bedrijfskundige én juridische expertise. Daarmee bieden we ‘Grip op IT’.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.