Afstuderen doe je bij…. Mitopics!

Ben jij student en nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht bij een erkend IT-adviesbureau? Bekijk onze afstudeeropdrachten. Maar kom ook gerust met je eigen ideeën qua onderwerp of opdracht.

Wil jij een uitdagende IT of CM-gerelateerde afstudeeropdracht (WO), goede begeleiding en een plek waar je tevens kunt kennismaken met de praktijk van een IT-adviesbureau? Dan komt Mitopics graag met je in contact!

Mitopics heeft al meer dan 25 jaar ervaring in IT-advies en draagt graag bij aan het succes van organisaties, maar ook aan jouw succes! Want afstudeerders zijn de toekomst! Kortom, maak kennis met Mitopics!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.