Mitopics aanwezig op Business Software Event 2018

Op dinsdag 9 oktober staan wij op hét Business Software Event 2018 (BSE2018) in Barneveld. Het Business Software Event is het onafhankelijke kennisevenement waar alles draait om software voor de (maak)industrie. Het thema van deze beurs is dit jaar: Innovative solutions for manufacturing industries.

De maakindustrie is in snel tempo aan het veranderen. Zo neemt de rol van software in de productieketen sterk in betekenis toe. Veel ondernemingen bevinden zich momenteel in een digitale transformatie. Deze omschakeling heeft effect op het gehele proces: van klantbehoefte via ontwerp tot aan de eindgebruiker. 

Er zijn zoveel aanbieders om deze digitale transformatie te maken. Maar waar dien je allemaal rekening mee te houden in dit traject? Mitopics helpt u graag met de juiste keuze te maken! Wij ontmoeten u daar graag om van gedachten te wisselen en nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand.

Voor meer informatie over het Business Software Event en hoe u gratis kunt aanmelden

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.