Mitopics verzorgt interactieve sessie op NEVI-ledendag 2018

Op dinsdag 9 oktober vindt de NEVI-ledendag plaats. Thema dit jaar is “Let’s fly together”. Daarom wordt het inkoopevenement ook heel toepasselijk bij het Nationaal Militair Museum in Soest gehouden. Een inspirerend programma met voor elk wat wils, waarbij o.a. Mitopics aanwezig is.

Sterker nog, onze senior consultant Joost Lucassen verzorgt een interactieve sessie over de specifieke kenmerken van IT-aanbestedingen en de mogelijkheden die Aanbestedingswet biedt ten aanzien van de samenwerking met de markt. Het inkopen van IT wordt vaak gezien als complex en afwijkend van ‘normale’ aanbestedingen. In de interactieve sessie worden de redenen hiervan behandeld en wordt toegelicht hoe hier in een aanbesteding rekening mee gehouden kan worden. Ook wordt besproken hoe verder gebruik gemaakt kan worden van de kennis binnen de eigen organisatie en welke leerpunten en adviezen er zijn er om de kans op een succesvolle IT-aanbesteding te verhogen.

Deze dag is exclusief (en gratis) toegankelijk voor álle leden van NEVI. Doel van de dag is de gezamenlijke passie voor het inkoopvak te vieren en kijken hoe we dit mooie vak MET ELKAAR nog meer vleugels kunnen geven. “Let’s fly together!” Het verdere programma is nog niet bekend gemaakt.

Houd de NEVI-website daarom in de gaten voor meer informatie over de inschrijving en het programma.

Zorg in ieder geval dat u de datum in uw agenda noteert!
Hopelijk tot dan!
Of bij het Business Software Event dat ook op 9 oktober plaatsvindt en waar Mitopics ook aanwezig is!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.