14 maart: Eindemiddagsessie over innovatie in ERP

Gratis eindemiddagsessie bij Mitopics over trends en ontwikkelingen, do’s en don’ts bij pakket- en partnerselectie en valkuilen bij ERP-implementatie.

Recente ontwikkelingen bieden nieuwe mogelijkheden voor uw ERP- applicatielandschap en een slimme implementatiestrategie. Aan de orde komen: agile implementeren, systems of innovation, low-code software en ketensamenwerking in ecosystemen. U hoort wat het echt is en wat u ermee kunt als bedrijf.

Als onderdelen van deze middag staan we stil bij:

  • De laatste trends en ontwikkelingen rondom ERP: presentatie van een onderzoek naar innovatieve mogelijkheden, zoals Mitopics dat met een groep studenten van de Universiteit Utrecht recent heeft uitgevoerd.
  • De do’s en don’ts bij een ERP pakket- en partnerselectie: wat zijn de sleutels tot succes en wat zijn de punten die u bij een selectietraject niet over het hoofd moet zien.
  • De valkuilen bij een ERP implementatie: hoe maakt u, nadat u de beste oplossing gekozen heeft, dit ook echt werkend en geaccepteerd in uw bedrijf?

Deze eindemiddagsessie is bedoeld voor IT-beslissers/managers/medewerkers die nauw betrokken zijn of betrokken zullen worden bij de pakket- en partnerselectie en/of implementatie van ERP.

De sessie is van 16.00 tot 19.00 uur en vindt plaats op ons kantoor in Gouda.
Meer informatie over het programma op 14 maart en aanmelden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.