21 maart: Mitopics presenteert op Contractmanagementdag

Op de Contractmanagementdag presenteren wij met NEVI de onderzoekresultaten inzake Contractmanagement in Nederland. Met het thema ‘Impact van innovatie’ is er een uitgebreid programma met inspirerende cases. Voor onze relaties hebben we enkele kortingscodes.

Op 21 maart aanstaande vindt de Contractmanagementdag plaats in Mediaplaza, in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar presenteren we samen met NEVI de resultaten van het recente onderzoek over Contractmanagement (CM) in Nederland, dat we gezamenlijk met NEVI uitvoeren. Het onderzoek is uitgevoerd onder leden van NEVI. Mitopics is kennispartner van NEVI en heeft meermalen met NEVI onderzoek gedaan.

Onderzoeksresultaten
Het onderzoek omvat meerdere onderdelen: veel informatie over wie in Nederland contractmanager zijn, wat hun uitdagingen zijn, hoe hun functie in de organisatie ingebed is, welke tooling ze gebruiken en wat hun uitdagingen zijn. Ook worden de trends ten opzichte van afgelopen jaren duidelijk.

Dagprogramma
Het thema van deze 7e editie van de Contractmanagementdag  is de ‘Impact van innovatie’. Er wordt stilgestaan de nieuwe ontwikkelingen voor contractmanagement, zoals smart contracts, artificial intelligence, blockchain, virtual reality, big data, etc. Op deze inspirerende dag zijn er hackathon en vele lezingen en best practices (onder andere van bol.com en Medisch Spectrum Twente).

Keynote Bas Nijhuisen, internationaal voetbalscheidsrechter, sluit de dag af. Hij vertelt over de leukste overeenkomsten tussen bedrijfsleven en topsport. Daarnaast geeft hij een uniek kijkje in de keuken van de arbitrage-wereld. Tussen de programma-onderdelen is er volop gelegenheid tot netwerken.

Bijpraten
Op de dag zijn wij als standhouder aanwezig en praten we graag met u bij en informeren we u graag over hoe we organisaties helpen bij het professionaliseren van contractmanagement. Voorbeelden daarvan zijn het geven van in company training, coachen bij verbeteringsprogramma’s en ook het helpen bij het doorlichten en managen van complexe IT-contracten.

Interesse?
Heeft u interesse in de laatste ontwikkelingen op het gebied van CM? Kom naar de Contractmanagementdag.
Meer informatie over de Contractmanagementdag op 21 maart.

Kortingsvoucher
Mitopics is ook partner van deze dag en heeft een aantal kortingsvouchers voor onze relaties. Bij belangstelling mail dan even naar het secretariaat. (op=op).

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.