Even voorstellen: Yvonne Entrop

Sinds januari 2019 werk ik bij Mitopics als Projectmanager / Senior consultant. Ik begeleid klanten bij hun ICT-trajecten, van selectie tot implementatie, zodat deze succesvol verlopen.

Na mijn studie Econometrie ben ik gestart in de ICT. Dit vond ik zo leuk dat ik ben gebleven. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring: van programmeur tot manager. Ik heb bij veel verschillende organisaties gewerkt o.a. via Capgemini en als freelancer. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om klanten te helpen. Daarbij geloof ik in een lange termijn relatie in plaats van korte termijn winst.

ICT is een vak apart waar veel klanten vaak weinig ervaring mee hebben en een leverancier des te meer. Juist daarom is het van belang om je als klant “aan de voorkant” goed te laten informeren, de juiste keuzes te maken en te snappen waar je aan begint. Zo kan je teleurstellingen achteraf voorkomen.

Bij Mitopics kan ik al mijn opgedane kennis concreet en praktisch inzetten. Het is een klein, slagvaardig en pragmatisch adviesbureau. Dat past bij mij. Uitzoeken wat het probleem van de klant is en dat leveren waar zij/hij mee is geholpen. Kortom: waar voor je geld!

Daarnaast is Mitopics onafhankelijk. Geen relaties met software leveranciers of implementatie partners. Hierdoor kunnen we ècht onafhankelijk advies leveren aan onze klanten. Mijn specialisaties zijn pakketselectie- en implementatietrajecten, big data/datawarehouse en efficiency (Lean Six Sigma / Agile). Momenteel begeleid ik o.a. een partnerselectietraject voor het beheer van een datawarehouse.

Ook privé houd ik van afwisseling: lekker actief (tennissen, wandelen en zeilen) of heerlijk luieren in de zon.

Vragen en/of meer weten?
Ik help u graag op weg!

Meer informatie over Yvonne Entrop

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.