8 mei: Mitopics presenteert op congres Hybrid IT Infrastructure

Op woensdag 8 mei a.s. vindt het Heliview congres Hybrid IT Infrastructure plaats, waarbij Mitopics een presentatie zal geven over Juridische aspecten van clouddiensten. Met het thema Think different is er een uitgebreid programma met inspirerende praktijkcases.

Presentatie Mitopics

Richard Heijne den Bak (senior IT-consultant) en Arend Lagemaat (senior IT-jurist) vertellen u vanuit hun dagelijkse praktijk over de juridische aspecten van clouddiensten. Het inzetten van clouddiensten brengt naast veel voordelen ook risico’s met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bescherming van persoonsgegevens en de continuïteit van uw systemen. Wat kan in een goed “cloudcontract” en SLA worden afgesproken en welke consequenties heeft dit voor het service management. Ook een relatie op basis van een cloudcontract komt ooit eens ten einde, welke afspraken kunnen en moeten gemaakt worden over een Exit terwijl de relatie nog moet beginnen. Tijdens deze sessie zal vanuit een praktisch perspectief ingegaan worden op bovenstaande punten. Het duo Richard en Arend geeft ook voor Heliview de  tweedaagse training IT-outsourcing.

Dagprogramma

Het thema van dit praktijkgerichte congres  is de ‘Think Different’, waarbij het managen en orkestreren van uw Hybride IT omgeving centraal staat.
De oude wetten van IT gelden niet meer. De opkomst van Cloud Technologie heeft de manier waarop we aankijken tegen zaken als innovatie, flexibiliteit en schaalbaarheid voorgoed veranderd. Cloud ontsluit mogelijkheden die in het verleden ondenkbaar waren. Tegelijkertijd ontstaat er een nieuwe realiteit waarbij zaken als integratie en latency een nieuwe uitdaging vormen. Om moderne Cloud Technologie goed te integreren met bestaande on-premise omgevingen is het nodig om traditionele denkwijzen overboord te gooien. Think Different!

Tijdens dit praktijkgerichte congres leer je van vakgenoten hoe zij zijn omgegaan met deze en andere uitdagingen. Hoe hebben zij ervoor gezorgd dat hun IT infrastructuur klaar is voor de toekomst?

Doelgroep

Dit congres is voor professionals die betrokken zijn bij het managen en orkestreren van Hybride IT omgevingen. U kunt zich als eindgebruiker aanmelden indien u namens uw organisatie betrokken bent bij de oriëntatie of de aanschaf van producten of diensten met betrekking tot het congresonderwerp. Aan eindgebruikers bieden wij de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen indien wordt voldaan aan de inschrijfvoorwaarden.

Interesse?

Heeft u interesse in de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud technologie?
Kom naar het Heliview congres Hybrid IT Infrastructure.
Meer informatie over het Heliview congres op 8 mei.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.