20 juni: Mitopics aanwezig op Business Software Event 2019

Op woensdag 20 juni aanstaande is Mitopics als dagvoorzitter én standhouder aanwezig op hét Business Software Event 2019 in Veldhoven. Op dit kennisevent draait alles om software voor de (maak)industrie en heeft daarom als thema “Innovative solutions for manufacturing industries”.

Om in de (maak)industrie optimaal te presteren, alsmede groei en kwaliteit te bereiken, is integratie van software onderling en met de werkvloer een onmisbaar strategisch instrument. Tijdens dit jaarlijkse netwerk- en kennisevent, afgekort tot BSE2019, draait alles om digitalisering en automatisering bij procesverbetering in de (maak)industrie. Hier worden de laatste ontwikkelingen rondom software getoond en besproken om u te helpen in uw transitie naar Industrie 4.0.

Dit zijn de highlights van BSE2019:

  • Merkonafhankelijke expo met 30 exposanten
  • Inspirerend congres met o.a. sprekers namens ASML en KPN
  • Leer van diverse praktijkcases
  • Topics: Maakindustrie – Industrie 4.0 – Digitalisering – Procesverbetering – Connectivity – ERP – PLM – Business Intelligence – Software & ICT – 5G & Cloud.


Bijdrage Mitopics
Richard Heijne den Bak van Mitopics is dagvoorzitter van dit evenement. Daarnaast kunt u ons vinden bij stand 11. Innovatiekracht is afhankelijk van inzicht, keuzes maken en een solide aanpak. Mitopics helpt u graag vooruit! Van IT strategie tot en met de realisatie. Wij ontmoeten u graag in Veldhoven. Om kennis te maken of van gedachten te wisselen bent u van harte welkom op onze stand.

Locatie
Dit jaar op de nieuwe locatie van het Mikrocentrum aan De Run 1115, gelegen in het hart van de high-tech industrie te Veldhoven.

Meer informatie en/of aanmelden?
Klik hier voor meer informatie over het Business Software Event en gratis aanmelden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.