2 juli: ERP-selectie kan efficiënter met iSourcing Hub

Mitopics organiseert met medewerking van Outsourcing Hub op dinsdag 2 juli 2019
van 16:00 tot 19:00 uur een bijeenkomst:
‘ERP-selectie kan efficiënter met iSourcing Hub’.

Mitopics is kennispartner op het gebied van ERP binnen het platform ‘iSourcing Hub’.

Wij willen u, als ERP-leverancier, graag tijdens deze bijeenkomst laten kennismaken met iSourcing Hub en welke mogelijkheden het platform biedt. Het platform speelt natuurlijk in op de ERP-ontwikkelingen. Daarbij willen samen met u, als ERP-leverancier, in discussie gaan en sparren hoe iSourcing Hub zich voor met name het ERP-deel verder zou moeten ontwikkelen en hoe Mitopics daar in haar rol als ERP-kennispartner een bijdrage aan kan leveren.

Selectietrajecten in ERP kunnen efficiënter. Dat is een veel gehoorde klacht. Zeker wanneer er een adviseur tussen zit, krijgen leveranciers steeds weer dezelfde vragen die ze voor een specifieke klantcasus moeten beantwoorden. Toch wil een klant een goed overzicht hebben van de mogelijkheden in de markt en een dossier hebben met de relevante leveranciersinformatie.

iSourcing Hub biedt deze mogelijkheden om selectietrajecten efficiënter te laten verlopen. Leveranciers kunnen zelf hun algemene informatie bijhouden, rondom pakketexpertise, omzet, aantal jaar ervaring, samenwerkingsverbanden  en focus op specifieke sectoren (bv. AGF handel, machinebouw, engineering projecten).

Het systeem faciliteert niet alleen een overzicht van relevante spelers, maar ook interactie met leveranciers. Slimme en veel gebruikte vragen kunnen worden opgeslagen en gedeeld, met als doel dit soort vragen meer te standaardiseren/uniformeren en zo een deel van het selectieproces efficiënter en sneller te doorlopen. Daarbij worden uw antwoorden ook (voor uzelf) opgeslagen, zodat u een volgende keer sneller kunt reageren.
Leveranciers kunnen zelf ook vragen voorstellen, waarvan zij vinden dat klanten en adviseurs die zouden moeten stellen om zo de effectiviteit van het selectieproces te verhogen.

Wij leggen dit mooie initiatief graag LIVE aan u uit en daarom organiseren wij deze bijeenkomst.
Onlangs hebben wij ook een blog over dit onderwerp geschreven.

Daarnaast worden de eerste resultaten van een onderzoek gedeeld, dat Mitopics recent heeft uitgevoerd in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam, naar het gebruik van agile principes bij ERP-implementaties. 

Locatie: Mitopics, Stavorenweg 4, Gouda
Deelname is gratis. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reserveer uw plek snel.

Meer informatie over het programma en aanmelden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.