19 maart: Mitopics presenteert op NEVI Contractmanagementdag

Update:
Vanwege de vernieuwde richtlijnen rond het coronavirus heeft Nevi besloten om de Contractmanagementdag van 19 maart te verplaatsen naar woensdag 7 oktober 2020 in de Fabrique, Utrecht. Het programma is voor 7 oktober nog onder voorbehoud.

Op de NEVI Contractmanagementdag geven wij een workshop over trends, keuze en implementatie bij CM software. Daarnaast delen wij de uitkomsten van ons recente landelijke CM-onderzoek met NEVI. Voor onze relaties hebben wij enkele kortingscodes.

Dagprogramma

Op 19 maart aanstaande vindt de Contractmanagementdag plaats in Mediaplaza, in de Jaarbeurs in Utrecht. Inspirerende keynotes/ sprekers nemen contractmanagers deze dag mee in alle ontwikkelingen binnen contractmanagement (onder andere van Zilveren Kruis Achmea, Philips en Prinses Maxima Centrum). Keynote Robert Doornbos, top sporter/ondernemer en bekend van Formule 1 en Indy Car, sluit de dag af. Tussen de programmaonderdelen is er volop gelegenheid tot netwerken. Meer informatie over de Contractmanagementdag op 19 maart.
Als kennispartner van NEVI en partner van deze dag verzorgt Mitopics een workshop en zijn wij standhouder.

Workshop

De software om contractmanagement te ondersteunen is een belangrijk hulpmiddel om goed grip op de contracten én de samenwerking met leveranciers te hebben. Wij geven de trends aan wat betreft CM software en presenteren de uitkomsten over CM software uit het recente landelijke NEVI/Mitopics CM-onderzoek onder NEVI-leden.
Evelien Zevenbergen, winnaar van de NEVI Procurement Talent Award 2020, hielp een gemeente bij de verbetering van CM software en doet nu bij Mitopics haar afstudeeronderzoek naar classificatie van CM software en de aansluiting bij CM volwassenheid. Zij deelt haar inzichten en geeft ook aan hoe u kunt participeren in ons onderzoeksproject.

We staan stil bij belangrijkste wensen bij CM software (top 10 most wanted) en de stappen om CM software goed te gaan gebruiken. We eindigen met een interactieve discussie over valkuilen en succesfactoren bij de implementatie van CM-tooling.

Bijpraten

Op de dag zijn wij als standhouder aanwezig en praten we graag met u bij en informeren we u graag over hoe we organisaties helpen bij het professionaliseren van contractmanagement. Voorbeelden daarvan zijn het geven van in company training, coachen bij verbeteringsprogramma’s en ook het helpen bij het doorlichten en managen van complexe IT-contracten.

Interesse? Kortingsvoucher

Interesse?

Heeft u interesse in de laatste ontwikkelingen op het gebied van CM? Kom naar de Nevi Contractmanagementdag
Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.