Organisaties gezocht voor project Contractmanagementtools

Onze afstudeerder Evelien Zevenbergen is voor haar afstudeeronderzoek op zoek naar 10 organisaties waar zij in gesprek kan gaan met een inkoopcoördinator/contractmanager/inkoper etc. over contractmanagementtools.

Met een onafhankelijk onderzoek kunnen wij organisaties helpen om de juiste contractmanagementtool te kiezen. Door in gesprek te gaan met mensen op de werkvloer – die dagelijks bezig zijn met het managen van contracten – kan zij achterhalen wat zij écht nodig hebben in een tool. In het gesprek probeert Evelien aan de hand van een functionaliteitsoverzicht een beeld te krijgen van welke tool er gebruikt wordt, waar men nog naar op zoek is en wat contractmanagement in de organisatie betekent. Die input gebruikt Evelien anoniem in haar onderzoek.

Als dank voor de input nodigt Evelien de deelnemende organisaties uit voor een inspiratiesessie aan het einde van haar onderzoek, waar zij de uitkomsten van het onderzoek deelt.

Bent u of kent u iemand die geïnteresseerd is om met Evelien dit gesprek aan te gaan? Dan komt zij heel graag bij uw organisatie op (online) bezoek! De duur van het gesprek is 1 uur en het kan eventueel ook telefonisch of via skype o.i.d.

Interesse? Neem contact met ons op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.