Afstudeerders gezocht voor project Digitaal Samenwerken

Het als bedrijf slim samenwerken en informatie delen, zowel inhoudelijk als sociaal (teamgevoel), was de afgelopen jaren al een uitdaging, en is dat door massaal thuiswerken opeens nog veel meer geworden…

Graag willen we onze kennis over slim gebruik van samenwerkingstools delen. Daarom starten we een MVO-project met inzet van enkele afstudeerders van een universitaire opleiding. Is jouw afstudeerproject door deze C-crisis stilgevallen en wil je alsnog een prachtig afstudeerproject?

Bekijk ons project Digitaal Samenwerken voor meer informatie en/of neem snel contact op met Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.