7/8 oktober: Mitopics presenteert op Nevi Contractmanagement Festival

Tijdens het Nevi Contractmanagement Festival verzorgt Mitopics twee online sessies: over rechtmatigheid voor en door contractmanagers én over contractmanagement voor ICT. Het driedaagse Festival biedt een uitgebreid programma met inspirerende cases zowel live als online.

Festival Live én online

Nevi Contractmanagementdag wordt dit najaar het Nevi Contractmanagement Festival. Op 7, 8 en 9 oktober 2020 vertellen diverse contractmanagers en vakgenoten over hun ervaringen. Het betreft één live dag en twee online dagen. Naast dat u als bezoeker nu de keuze heeft of u 7 oktober live aanwezig wilt zijn , kunt u ook kiezen of u online live bij de sessies aanwezig wilt zijn, of dat u op een later tijdstip de sessie(s) wilt terugkijken.
De ruim opgezette locatie DeFabrique in Utrecht biedt op 7 oktober genoeg ruimte om de RIVM maatregelen goed te handhaven. Daarna volgen 2 dagen (8 en 9 oktober) vol online sessies waarbij u de mogelijkheid heeft om maximaal 6 virtuele sub-sessies te volgen.

Programma

Het programma van het Nevi CM Festival op 7, 8 en 9 oktober 2020
Stel zelf uw ideale individuele programma en track samen. Iedere track behandelt een thema of onderwerp.

Als kennispartner van Nevi zijn wij natuurlijk op de live dag aanwezig. Daarnaast verzorgen wij op 8 oktober een tweetal online sessies:

 • Contractmanagement voor ICT (Ronde 1A)
  In deze sessie geeft ICT-expert Reinold van Bruggen, met ruim 25 jaar ervaring in ICT CM, aan hoe je grip op IT-contracten kunt krijgen. Deelnemers leren in deze sessie op welke manier een contractmanager toegevoegde waarde kan leveren voor ICT-contracten. Immers, ICT-contracten zijn te belangrijk om aan ICT-ers over te laten! Deze sessie is tevens een sneak preview voor de nieuwe Nevi ICT Contractmanagement training!
  Meer informatie over deze sessie
 • Rechtmatigheid voor en door contractmanagers (Ronde 1B)
  In deze sessie wordt uitgelegd hoe contractmanagers bij publieke organisaties – of beter organisaties Europees moeten aanbesteden – kunnen (moeten?) bijdragen aan Rechtmatigheid van contracten.
  Rechtmatigheid is nodig om te kunnen blijven werken met de bestaande contracten en leveranciers. Ook de accountant let hier steeds vaker expliciet op. Daarom is het van het grootste belang dat contacten Rechtmatig worden afgesloten en ook binnen de grenzen van Rechtmatigheid blijven. Dit is vaak niet bekend en/of niet duidelijk belegd in organisaties.
  Bonnie Epema en Reinold van Bruggen ondersteunen organisaties om de Rechtmatigheid te toetsen en adviseren bij NIET rechtmatige dossiers en het borgen van Rechtmatigheid in de toekomst.
  Meer informatie over wat u leert tijdens deze sessie

Bijpraten

Op de live dag (7 oktober) zijn wij aanwezig en praten we graag met u bij en informeren we u graag over hoe we organisaties helpen bij het professionaliseren van contractmanagement. Voorbeelden daarvan zijn het geven van incompany training, coachen bij verbeteringsprogramma’s en ook het helpen bij het doorlichten en managen van complexe IT-contracten.

Locatie

DeFabrique, Utrecht en ONLINE

Interesse?

Heeft u interesse in de laatste ontwikkelingen op het gebied van CM? Kom naar het Nevi Contractmanagement Festival. Offline of online, allebei?
Meer informatie over het Contractmanagement Festival op 7, 8 en 9 oktober 2020

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.