Mitopics op Business Software Event 2020

Op woensdag 25 november 2020 is Mitopics als dagvoorzitter én standhouder aanwezig op hét Business Software Event 2020 in Veldhoven. Op dit kennisevent draait alles om software voor de (maak)industrie en heeft daarom als thema “Boost your business with connected software & smart data”. Een uitgebreid programma met inspirerende lezingen, zowel live als online.

BSE zet de digitale transformatie binnen de maakindustrie centraal

Om in de (maak)industrie optimaal te presteren, groei en kwaliteit te bereiken, is integratie van software & IT binnen uw bedrijf en binnen de keten een onmisbaar strategisch instrument. Digitalisering heeft dan ook voor steeds meer maakbedrijven een hoge prioriteit. Het IT landschap wordt echter complexer en de ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Het Business Software Event gaat de maakindustrie hierbij helpen. Experts op zowel de expo als in het congresprogramma nemen u mee in de laatste innovaties en bieden tools om zelf aan de slag te gaan met digitalisering. Bij de juiste aanpak is er dan ook een enorme winst te behalen.

Programma: live én online

Om te voldoen aan de veiligheidseisen rondom Covid-19, is het kennis- en netwerkevent omgebouwd naar een meer hybride vorm. Bezoekers kunnen deelnemen in diverse shifts/tijdslots. Ook is er een mogelijkheid om alleen de expo te bezoeken.
Het programma bestaat uit onafhankelijke lezingen (zaal 1) en een track voor webinars.
De webinars, die verzorgd worden door de exposanten, zijn door een beperkt aantal bezoekers fysiek bij te wonen, maar zijn vooral online te beluisteren.
Het programma van het Business Software Event op 25 november 2020

Bijdrage Mitopics

Richard Heijne den Bak van Mitopics is dagvoorzitter van dit evenement. Daarnaast kunt u ons vinden bij stand nummer 10. Innovatiekracht is afhankelijk van inzicht, keuzes maken en een solide aanpak. Mitopics helpt u graag vooruit! Van IT strategie tot en met de realisatie. Wij ontmoeten u graag in Veldhoven. Om kennis te maken of van gedachten te wisselen bent u van harte welkom op onze stand.

Locatie

Mikrocentrum, De Run 1115, gelegen in het hart van de high-tech industrie te Veldhoven.

Interesse?

Heeft u interesse in de laatste ontwikkelingen binnen de maakindustrie? Kom naar het Business Software Event.
Meer informatie over het Business Software Event op 25 november 2020
Aanmelden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.