Onze afstudeerder wint scriptieprijs – De volwassenheid van Contractmanagement bepaalt de tool

Onze afstudeerder Evelien Zevenbergen van de Hogeschool Rotterdam Business School heeft afgelopen maanden onderzoek voor ons gedaan naar Contractmanagementtools. En met een fantastisch resultaat! Met een artikel van 3 pagina’s opgenomen in het vakblad Deal! van Nevi. EN winnares van de Jan van Beckum Contractmanagement scriptieprijs. We zijn trots op Evelien!

Artikel in Deal!: Volwassenheid bepaalt de tool

De conclusie van haar scriptie is: Steeds meer organisaties professionaliseren het contractmanagement. De juiste tool is daarbij onmisbaar. Stel eerst vast in welke volwassenheidsfase van CM je je bevindt en maak dan een keuze voor een tool.

De Jan van Beckum scriptieprijs is voor studenten die afgestudeerd zijn op onderwerp contractmanagement.

CM professionaliseren?

Vanuit Mitopics ondersteunen we al jaren organisaties die hun contractmanagement willen professionaliseren. Contractmanagement tooling is daarbij een specialisatie van ons. Het onderzoek van Evelien Zevenbergen heeft hier weer extra inzichten aan toegevoegd. Wilt u ook uw contractmanagement professionaliseren? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.