Mitopics steunt drie goede doelen

Zoals ieder jaar sturen wij geen kerst relatiegeschenken maar in plaats daarvan schenken wij een mooi geldbedrag aan een goed doel. Dit jaar stond (helaas) in het teken van het Coronavirus en daarom hebben wij gekozen om goede doelen rond dit thema te steunen. Door Corona zijn mensen hun baan kwijtgeraakt, hebben mensen minder geld te besteden, zit/werkt iedereen veelal thuis en is de omslag naar online onderwijs ineens noodzaak geworden. We hebben onderscheid gemaakt in goede doelen op lokaal, nationaal en mondiaal niveau, te weten:

Voedselbank in Gouda: draagt zorg voor het verminderen van de armoede in Gouda. Gezien ons kantoor in Gouda gevestigd is, steunen we de Voedselbank in Gouda.
Het Vergeten Kind: strijdt voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. We dragen graag bij aan een veilig thuis zonder verwaarlozing en mishandeling en waar een kind echt gehoord, gezien en gewaardeerd wordt.
Young Focus: richt zich in alle opzichten op onderwijs. En gelooft dat onderwijs de meest effectieve manier is om armoede onder kinderen in de sloppenwijken van Manila en Filipijnen te bestrijden. We dragen graag bij aan de missie dat ze willen dat jongeren de kans krijgen om zichzelf intellectueel, emotioneel, psychisch en mentaal te ontwikkelen door middel van onderwijs. Dat die jongeren hun (verborgen) talenten ontwikkelen en daarmee de vicieuze cirkel van armoede doorbreken.

Ook een donatie doen? Klik op één van de goede doelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.