Persbericht: Mondea wordt Mitopics

Vandaag maken Reinold van Bruggen, directeur-eigenaar van Mitopics en Arjen Wierikx, directeur-eigenaar van Mondea bekend dat per 1 juli 2021 Mondea verder zal gaan onder de vlag van Mitopics.

Mondea, opgericht in 2000, is de afgelopen 21 jaar als onafhankelijk adviesbureau actief geweest op het kruispunt van Logistiek, ICT en verandermanagement. Als state-of-the-art netwerkorganisatie heeft Mondea vele organisaties mogen bijstaan bij Logistieke en/of ICT-vraagstukken. Als één van de eersten implementeerde Mondea het concept van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Het project met Voedselbanken Nederland, was hierbij een hoogtepunt.

Arjen Wierikx: “In de afgelopen 21 jaar heb ik, samen met alle mensen om me heen, hele mooie dingen mogen doen. Eenieder die daaraan heeft bijgedragen, ben ik bijzonder dankbaar. Ik denk daar met heel veel plezier en genoegen aan terug. Het is nu tijd voor verandering.”

Per 1 juli 2021 is de dienstverlening van Mondea ondergebracht bij Mitopics. Mondea en Mitopics hebben in het verleden met enige regelmaat samengewerkt. Ze kennen elkaar goed. Arjen Wierikx: “Mitopics kent dezelfde kernwaarden als dat we bij Mondea belangrijk vonden, namelijk onafhankelijk, integer, betrouwbaar en vakkundig”.

Mitopics, opgericht in 1991, is al bijna 30 jaar een onafhankelijk IT-adviesbureau actief vanuit de combinatie van technische, bedrijfskundige en juridische expertise. Mitopics is in uiteenlopende branches actief, maar ERP-trajecten en Logistiek zijn van de start tot de dag van vandaag een duidelijke rode lijn in de vele projecten. De combinatie met Mondea is dan ook een waardevolle versterking, ook door de bijzondere match qua filosofie en personen.

Arjen blijft als associate aan Mitopics verbonden. Voor het merendeel van zijn tijd gaat hij zich echter toeleggen op het uitvoeren van een promotieonderzoek aan de Hogeschool Utrecht en de Technische Universiteit Eindhoven.

Reinold van Bruggen: “We zijn zeer verheugd dat Mondea het vertrouwen heeft gegeven om de dienstverlening bij Mitopics onder te brengen. De Mondea propositie past uitstekend in het portfolio van Mitopics. We heten de Mondea klanten dan ook van harte welkom.”

Mitopics en Mondea hebben op 1 juli j.l. de samenvoeging van de activiteiten met het gezamenlijke netwerk gevierd met een on-line event met wijnproeverij.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.