Succesvolle beursdeelname Digital Innovation

Op 5 en 6 juni heeft zich de jaarlijkse beurs rondom Vision, Robotics & Motion en Digital Innovation in de Brabanthallen te Den Bosch afgespeeld. Mitopics was hier ook bij, inclusief eigen stand, onder de nieuw toegevoegde pijler ‘Digital Innovation’. 

Vanuit onze rol als onafhankelijk IT-adviseur, helpen we ook productie- en maakbedrijven bij te maken keuzes rondom IT, bijv. middels pakketselecties en begeleiding of beoordeling van implementaties.

Onze klant Quooker, die wij recent begeleid hebben bij pakketselectie en contractering, gaf een inspirerende presentatie over hun bedrijfsfilosofie en hun visie op innovatie. Daarnaast hebben we weer kennis opgedaan met diverse lezingen over de laatste technologische ontwikkelingen, toepassingen, use cases en tips van maakbedrijven en vakexperts. 

Hierbij was onze collega Richard Heijne den Bak dagvoorzitter en mocht hij een presentatie geven aan geïnteresseerden over Digitale Innovatie in samenwerking met IT-leveranciers.