mrt 19
mrt 26

Training IT-contracten

Veel IT projecten zijn complex doordat ze vaak bestaan uit samenhangende leveringen en diensten. Juist in de IT dienen de verschillende componenten van een goed contract zorgvuldig en in samenhang te zijn geregeld. Een goed contract vergroot de slagingskans van uw IT project, outsourcing of cloudsourcing. Tijdens deze training krijg je inzicht in de bepalingen die in een IT-contract moeten worden opgenomen. Leer contracten afsluiten tegen optimale prijs, prestatie en risicoafdekking.

Na de training heb je…

  • Inzicht waar een IT-contract aan moet voldoen
  • Aan de hand van praktijkcases helder waarom deze bepalingen van belang zijn en welke risico’s u daarmee kunt voorkomen
  • Checklists en voorbeelden, zodat je in de praktijk zelf aan de slag kunt

Voor wie is de training IT-contracten geschikt?

De training IT-contracten is zowel geschikt voor IT-inkopers als IT-aanbieders.
Te denken valt aan functies als: accountmanagers, (afdelings)managers, bedrijfsjuristen, consultants, contractmanagers, controllers, financieel managers, IT managers, inkopers, projectmanagers en servicemanagers.

Praktische informatie

Wij organiseren deze tweedaagse training in samenwerking met Incompanybrain, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. Meer informatie over het programma en aanmelden.

Schikt deze data u niet? De volgende open inschrijving training vindt plaats op:

  • Dinsdag 11 en dinsdag 18 juni 2024

Ook verzorgen wij deze training in-house en desgewenst op maat gemaakt.
Voor meer informatie over de inhoud van de training en/of de incompany mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.