mrt 12
mrt 13

Training Contractmanagement

Contractmanagement is in veel organisaties niet optimaal geregeld, terwijl dit juist zo belangrijk is als je veel contracten hebt. Door uniformiteit aan te brengen in de totstandkoming, vorm en archivering van jouw contracten, ben je in staat jouw contracten efficiënt te bewaken en beheersen. De rol van de contractmanager en een goede samenwerking tussen de intern betrokken partijen is hierbij van cruciaal belang. Tijdens de training Contractmanagement leer je hoe je structuur aanbrengt en hoe je jouw contracten en de processen hieromheen standaardiseert.

Na de training heb je…

  • Overzicht hoe je van contractbewaking naar proactieve contractbeheersing gaat en daarmee meer grip hebt op leveranciers
  • Helder waarom dit zowel een efficiëntieslag als een kostenbesparing oplevert
  • Geleerd hoe je door het proactief signaleren van (dreigende) afwijkingen van contractuele afspraken en het responsief inspelen hierop, jouw samenwerkingen tot een succes maakt.
  • Juridische basiskennis bij heronderhandeling
  • Juridisch kader bij dreigende geschillen
  • Tips& trics en templates, zodat je in de praktijk direct zelf aan de slag kunt.

Voor wie is de training Contractmanagement geschikt?

De training Contractmanagement is geschikt voor iedereen die vanuit afnemersperspectief (dus niet als leverancier) betrokken is bij het aansturen, managen en beheersen van contracten. Te denken valt aan functies als: contracteigenaren, contractmanagers, controllers, inkopers, (IT)managers, leveranciersmanagers, projectmanagers en service managers.

Praktische informatie

Wij organiseren deze tweedaagse training in samenwerking met Incompanybrain, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen.
Meer informatie over het programma en aanmelden.

Schikt deze data u niet? De volgende open inschrijving training vindt plaats op:

  • Dinsdag 4 en woensdag 5 juni 2024

Ook verzorgen wij deze training in-house en desgewenst op maat gemaakt.
Voor meer informatie over de inhoud van de training en/of de incompany mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.