Diensten

De diensten die wij vanuit Mitopics als IT-adviesbureau aan onze opdrachtgevers bieden zijn uiteenlopend. Elke vraag is anders en elke organisatie is anders. Dit vereist maatwerk. Wij leveren vanuit onze specifieke kennis en branche-ervaring advies op maat waarbij u altijd kunt rekenen op een professioneel advies en we iedere keer ook wezenlijke toegevoegde waarde willen leveren.

Zo zijn onze kernwaarden verweven met onze uitingen en onze manier van werken. Kiezen voor Mitopics betekent vertrouwen op meer dan 25 jaar ervaring. Aan de basis daarvan staat nog steeds onze onafhankelijkheid en de bundeling van technische, juridische en bedrijfskundige expertise. Daar ligt ook echt onze kracht. Verder staan bij ons kwaliteit, plezier en ontwikkeling altijd voorop.

We streven naar langdurige relaties met klanten en hebben gemerkt dat dat wederzijds is. Dat werkt prettig en geeft vertrouwen over en weer.

De dienstverlening van Mitopics bestaat uit:

Hoe we u kunnen helpen

Op bovenstaande terreinen begeleiden we onze klanten. Naast onze reguliere inzet als adviseur, verzorgen we voor onze klanten desgewenst ook:

  • Projectleiding
  • Second opinion
  • Trainingen

Lees meer over onze vormen van ondersteuning.