Sovak │ juridisch advies zorginstelling

Klantcase: contract voor gehandicaptenzorg West-Brabant

Onlangs heeft Mitopics SOVAK met veel plezier mogen begeleiden in een juridisch traject. SOVAK is een zorginstelling voor iedereen die een (verstandelijke) beperking heeft. Tijdens de strategische keuzes met betrekking tot het IT domein, had SOVAK advies nodig omtrent leveringsvoorwaarden, contracten en overige juridische zaken. Voor het juridisch advies omtrent cloud diensten, processtappen, onderhoud en ondersteuning kwam Mitopics om de hoek kijken.

SOVAK besefte tijdens de onderhandelingen dat het verstandig was om bepaalde onderhandelingen en het contracteren uit te laten voeren door Mitopics. De juristen van Mitopics zijn ervaren, hebben dagelijks te maken met deze complexe vraagstukken en kunnen het traject sneller laten verlopen.

Niet alleen de inhoud van de contractstukken waren van belang, ook heeft Mitopics kunnen bijdragen aan de onderhandelingen en een goede relatie met de leverancier. Mitopics heeft kunnen helpen bij onverwachte vraagstukken, diepgaande IT-juridische vraagstukken en het hele project daaromheen.

Wilt u meer weten over onze juridische IT kennis? Neem dan contact met ons op.