Ellen van Deventer

Medewerker sales & office support

0182-573211
e.van.deventer@mitopics.nl

Ellen van Deventer

‘Dat alles achter de schermen soepel verloopt en tot in de puntjes is verzorgd’

 Na haar MBO opleiding Bedrijfsadministratie is Ellen van Deventer aan het werk gegaan bij verschillende ministeries als management assistente, secretaresse en administratief medewerker. Stuk voor stuk banen waar zij met haar servicegerichte houding volop haar energie kwijt kon, altijd op zoek naar een uitdaging om de ondersteunende rol binnen deze organisaties perfect in te vullen. In 2014 was zij een welkome aanvulling als Sales & Office Support medewerker bij Mitopics.

Haar karakter kenmerkt zich door de eigenschappen sociaal, vrolijk, enthousiast en attent. Een organisatietalent met doorzettingsvermogen én inmiddels ruim 15 jaar ervaring in verschillende officemanagement, support en administratieve rollen zowel binnen profit als non-profit organisaties.

Op het gebied van Office support is Ellen de eerste contactpersoon voor klanten en medewerkers. Zij ondersteunt de consultants bij klantprojecten en salesprocessen en weet deze door haar kennis en ervaring te optimaliseren met een scherpe blik. Ook diverse backoffice- en communicatiezaken pakt Ellen op en zij geeft support aan het management team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding van Mitopics.

Expertise:

  • Projectondersteuning aan consultants en juristen
  • Sales ondersteuning
  • Office & Management support

Ellen is een actieve dame die meerdere malen per week in de sportschool te vinden is. Naast fitness en krachttraining houdt zij van wandelen, fietsen, tuinieren, klussen en piano spelen. Mede door haar actieve leven ligt haar interesse op voeding en volgt Ellen de studie HBO voedingsdeskundige en kindervoedingsadviseur. “Gezond en gevarieerd eten vind ik heel belangrijk. Ik zou het een ander nooit opleggen, maar ik weet mensen in mijn omgeving wel te motiveren om na te denken over wat ze eten. Omdat ik dat zelf ook doe, maar ik kan ook heerlijk genieten van een avondje niks op de bank en een leuke serie om te ontspannen.