Evelien Zevenbergen

Winnaar Procurement Talent Award 2020 van NEVI

Evelien Zevenbergen studeert aan de Hogeschool Rotterdam en is vanaf februari 2020 bezig met haar afstudeeronderzoek bij Mitopics. Als afronding van haar bachelor Bedrijfskunde doet zij onderzoek naar hoe organisaties hun inkoopfunctie kunnen professionaliseren middels contractmanagementtools.

Dit onderzoek is voortgekomen uit de minor Inkoopmanagement die Evelien heeft gevolgd in het vierde jaar van haar Bedrijfskunde bachelor. Tijdens deze minor heeft zij een gemeente geholpen met het kiezen van een nieuwe contractmanagementtool. Met dit onderzoek heeft zij de Procurement Talent Award 2020 van NEVI gewonnen. Enerzijds vindt Evelien de technische, procesmatige benadering van organisaties erg interessant. Anderzijds ook de zachte aspecten zoals cultuur en de complexe context. Contractmanagement ligt op een mooi snijvlak!

De reden dat Evelien bij Mitopics wilde afstuderen is omdat Mitopics een vooraanstaand en onafhankelijk adviesbureau is dat zich al meer dan 25 jaar staande weet te houden met een mooie combinatie van expertises.  Daarnaast kon Evelien hele goede begeleiding verwachten en zou ze veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen. Het leek haar een perfecte gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van een consultancybureau. En als laatst maar niet als minste was er ook een hele sterke match wat betreft het onderwerp van het onderzoek en de samenwerking onderling.

In haar vrije tijd vindt Evelien het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Daarnaast reist zij graag de hele wereld rond.