Laurence Arnold

IT-vernieuwing is geen doel, maar een middel. Juist daarom moeten we kritisch blijven over wat organisaties echt helpt!

Laurence Arnold heeft door zijn opleiding Business Information Technology aan de Universiteit van Twente zowel kennis opgedaan van de bedrijfskundige- als de technische kant van IT. Deze opleiding vormt studenten tot de brug tussen het management en de technische werknemers zoals programmeurs, data scientists of de enterprise architecten. Vakken richten zich op deze beide aspecten, zoals Implementation of IT in Organisations, Software Management, Business Case Development en Enterprise Architecture.

Daarnaast heeft Laurence zich door middel van een stage bij Dienst Koninklijk Huis en zijn masterscriptie bij Northwave zich verdiept in cybersecurity en de impact hiervan op organisaties.

IT-vernieuwing en innovatie, en wat de eventuele invloed hiervan is op organisaties, houdt Laurence veel bezig. Er zijn genoeg buzzwoorden, maar wat betekenen die nou echt en hoe kunnen we deze eventueel benutten? Het contact met organisaties die zich ook met zulke vraagstukken bezighouden is datgene wat Laurence erg interessant vindt.

Expertises:

  • IT-vernieuwing
  • Vertalen tussen bedrijfs- en IT-processen
  • Cybersecurity

In zijn vrije tijd is Laurence veel bezig met podcasts en gadgets (zoals smartwatches, smart home en smartphones). Sinds zijn jeugd is hij gek op auto’s, voornamelijk Formule 1. Laurence is een sportfan: momenteel tennis, golf, wielrennen en fitness.