Noortje Wijsman-Kaart

‘Het is zo belangrijk om iets te doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.’

Noortje Wijsman-Kaart heeft zowel Hogere Hotelschool Den Haag als Master Bedrijfskunde met specialisatie HRM succesvol afgerond. Na haar studies heeft zij verschillende rollen vervuld van office tot HR manager. Ruime ervaring opgedaan in office-/project-/eventmanagement, communicatie en HR.

Medio 2018 een nieuwe functie aangegaan bij Mitopics. Mitopics trok haar aandacht, omdat het een klein adviesbureau is, waarbij bovengenoemde rollen zijn gecombineerd én dat in een parttime dienstverband! Ideaal met 2 jonge kinderen! In deze functie is Noortje verantwoordelijk voor uiteenlopende bureauzaken. Meedenken met, ondersteuning en oplossingen bieden op én snel schakelen tussen verschillende rollen …is helemaal haar ding! Daar krijgt ze energie van.

Kernwoorden die Noortje het beste omschrijven zijn enthousiast, positief, sociaal, behulpzaam, ondernemend, communicatief, betrouwbaar, no-nonsense en ze houdt van afspraak is afspraak. Daarbij gaat ze voor kwaliteit en levert ze graag een bijdrage aan het succes van een stabiele organisatie (> 25 jaar!). En kan ze zelf nog veel leren van de IT-wereld!

Privé brengt Noortje graag haar tijd door met haar gezin, vriendinnen en familie. Op haar vrije dagen met de kinderen leuke dingen doen en afspreken met vriendinnen. En verder lekker buiten zijn, een potje tennissen of stukje fietsen of hardlopen. Net wat uitkomt.