Reinold van Bruggen

Directeur en senior adviseur

06-53313071
r.van.bruggen@mitopics.nl

Reinold van Bruggen

‘IT is breder dan techniek alleen. Juist daar ligt onze kracht bij Mitopics’

Met zijn IT en bedrijfskundige achtergrond, en affiniteit met juridische aspecten, startte Reinold van Bruggen in 1991 Mitopics en bouwde een groep multidisciplinaire IT-professionals om zich heen. Al snel groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler in de IT-consultancybranche. En het bedrijf groeit nog steeds met enthousiaste adviseurs die gespecialiseerd zijn op technisch, bedrijfskundig en juridisch vlak. Een perfecte combinatie waarmee Mitopics een totaaloplossing kan bieden aan klanten die vooruit kijken, innovatief zijn en zich willen blijven professionaliseren.

Naast directeur van Mitopics is Reinold senior adviseur in klantprojecten, waarbij hij optreedt als sparring partner, adviseur en docent. “Onze klanten hebben uiteenlopende uitdagingen. De kracht van Mitopics ligt in het ‘overzien’ van de situatie, vanuit onze bedrijfskundige, technische en juridische kennis. Daardoor kunnen we onze klanten helpen de wezenlijke risico’s te beperken en kunnen we ze helder en transparant adviseren. Zo geven we ze “grip op IT”. Zelf begeleid ik  projecten in allerlei verschillende branches en werk er hard aan om met ons team mooie klantresultaten neer te zetten.”

Wat mij nog steeds drijft is de mooie uitdagingen die klanten ons toevertrouwen. De kans om écht toegevoegde waarde te leveren en daarbij de klant verder te helpen door projectresultaten en kennis en vaardigheden over te dragen. Ook geniet ik als ik zie hoe jonge mensen zich ontwikkelen. Ik wil altijd kwaliteit leveren en goed samenwerken. Zodat iedereen er ook plezier aan beleeft. En waar mogelijk innoveren, door best practices te blijven volgen en daaraan ook in vakverenigingen actief bij te dragen. Een wens van mij is de komende jaren de maatschappelijke bijdrage van Mitopics vergroten.

Expertises:

  • Vernieuwing van IT-oplossingen
  • Onderhandelen en Contracteren
  • Contractmanagement
  • Deskundigenberichten en taxaties

Projecten:

  • Pakketselectie begeleiden bij een profitorganisatie
  • Onderhandeling bij een complexe contractering in een zorginstelling
  • Opzetten en met collega’s geven van contractmanagement leergang
  • Taxatie van een softwareproduct

Publicaties:

  • Het contractmanagement wiel (artikel)
  • Juridische aspecten van informatievoorziening (boek)

Reinold weet mensen samen te brengen en de juiste aanpak te vinden. Door de week bezoekt hij regelmatig inspirerende meetings en in het weekend is hij regelmatig op het hockeyveld bij zijn kids te vinden en probeert hij te genieten van moderne kunst.