Ronald van Bebber

“Ik breng graag mijn ruime kennis, ervaring en kunde in, maar kom die ook halen.”

Ronald van Bebber is een zeer ervaren consultant en projectleider in de ICT bij diverse kleine en grote organisaties in zowel het private als het publieke domein. Hij heeft als Manager Operations, maar ook als Programmamanager zijn sporen verdiend op het gebied van infrastructuren en dienstverlening. Vele (Europese) aanbestedingen en transities uitgevoerd met als aandachtsgebied datacenters (on premise en naar cloud), hardware en software, technisch en functioneel beheer en servicemanagement. “Iedere opdracht is weer anders en dat is het mooie aan dit vak. Ik breng mijn ervaring en expertise graag in, maar leer ook weer steeds bij van de ervaringen van anderen”. Ronald heeft aan de Haagse Hogeschool Informatica & Informatiekunde gestudeerd en is o.a. Prince2 gecertificeerd.

Sinds medio 2020 is Ronald als associate aan Mitopics verbonden.

Expertises:

  • Vernieuwen van ICT oplossingen;
  • ICT Infrastructuren;
  • (Europese) aanbestedingen;

Projecten:

  • Overheveling (ICT) burgerregelingen tussen twee ZBO’s;
  • Diverse (Europese) aanbestedingen en implementaties o.a. op het gebied van datacenters (housing en hosting);
  • Diverse verbeterprojecten met als doel verhogen van de dienstverlening, borgen van de beschikbaarheid en veiligheid en het reduceren van de kosten.

Privé besteedt Ronald zijn tijd graag met het gezin, pakt hij vaak de racefiets of is hij te vinden in de fitness. Kamperen doet hij graag met de caravan en als er nog tijd over is heeft alles wat met computers en digitalisering te maken heeft zijn aandacht.