Trainingen

Onze expertise delen

Mitopics verzorgt al ruim 20 jaar met regelmaat trainingen, in de vorm van management sessies, cursussen, opleidingen en workshops vanuit de combinatie van technische, bedrijfskundige en juridische expertise. Onze trainingen zorgen ervoor dat u meer grip krijgt op uw dagelijkse uitdagingen op het gebied van IT en contracten. Wij werken daarmee samen met ervaren docenten die graag hun expertise delen. In deze trainingen worden theorie en praktijk afgewisseld, zodat u meteen een en ander kunt toepassen in de praktijk. Daarbij is er altijd veel ruimte voor interactie met de trainer en andere deelnemers, waarbij zodoende ook kennis en ervaringen met elkaar worden gedeeld en u leert van andermans inzichten. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Het delen van onze kennis en expertise doen wij op verschillende manieren:  incompany – op maat of via open inschrijving.

Incompany – op maat

Incompany is een uitstekende optie als u meerdere collega’s heeft die dezelfde training(en) willen volgen. U betaalt een vast tarief; oftewel hoe meer collega’s deelnemen aan de training, hoe lager uw investering per deelnemer. Daarbij bepaalt u op welk(e) moment(en) de training voor uw organisatie het beste uitkomt en bent u niet gebonden aan vaste trainingsdagen.

Incompany trainingen worden desgewenst op maat gemaakt in nauw overleg met de klantorganisatie; in de context van een specifiek aandachtspunt dat binnen uw organisatie speelt. Wij passen het programma van de training aan uw wensen, doelgroep en het niveau van uw collega’s. Op basis van de organisatie, de context en doelstelling en de groep van deelnemers, kunnen we op basis van uitgebreide set aan materiaal op maat een training van enkele uren tot een leergang van meerdere dagen samenstellen.

De trainingen bestrijken het gehele palet aan dienstverlening en expertises wat tot uiteenlopende trainingsonderwerpen leidt (op alfabet):

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een incompany training? Neem dan contact met ons op.
Bovengenoemde lijst met trainingsonderwerpen wordt continu aangevuld. Mocht uw gewenste onderwerp er niet bij staan, maar bent u wel benieuwd of wij hier experts voor beschikbaar hebben, dan denken wij graag met u mee.

Open inschrijving

Ook verzorgen wij meerdere malen per jaar een aantal reguliere cursussen en opleidingen in samenwerking met toonaangevende trainingsinstituten, zoals NEVI Opleiding en Training. Populaire trainingen zijn:

Een “open inschrijving” training is ideaal als u één collega of slechts een paar collega’s een training wilt laten volgen op dezelfde dag. U kunt per persoon inschrijven en per persoon bepalen welke datum en locatie de voorkeur heeft.
Voor de inhoud en data van deze “open inschrijving” trainingen, kunt u klikken op de titel van de training of bekijk direct onze agenda wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt.

Ook verzorgen wij deze training in-house en desgewenst op maat gemaakt.
Voor meer informatie over de incompany mogelijkheden, kunt u contact opnemen met NEVI.

Mocht u interesse hebben in één van de “incompany trainingsonderwerpen”, maar dan als open inschrijving, laat het ons weten. Wie weet gaan we de “open inschrijving trainingsonderwerpen” dan ook uitbreiden…en dan houden wij u hiervan graag als eerste op de hoogte.