Trainingen

Onze expertise delen

Mitopics verzorgt regelmatig trainingen, in de vorm van management sessies, cursussen, opleidingen en workshops.

Op maat in company

In-house trainingen kunnen op maat gemaakt worden in nauw overleg met de klantorganisatie; in de context van een specifiek aandachtspunt dat binnen een organisatie speelt. Op basis van de organisatie, de context en doelstelling en de groep van deelnemers, kunnen we op basis van uitgebreide set aan materiaal op maat een training van enkele uren tot een leergang van 10 dagen samenstellen. De trainingen bestrijken het gehele palet aan dienstverlening en expertise, zoals u dat op deze site vindt. Bijvoorbeeld: Contractmanagement, Service Level Agreements, IT-outsourcing en IT-contracten.

Voor vragen over de mogelijkheden voor een in-house training kunt u contact opnemen met Reinold van Bruggen.

Open inschrijving

Ook verzorgen wij een aantal reguliere cursussen en opleidingen voor toonaangevende partijen zoals NEVI Opleiding. Populaire trainingen die we extern verzorgen zijn:

Voor de inhoud en data van trainingen die we voor derden verzorgen, kunt u klikken op de titel van de training of bekijk onze agenda.

Als u als relatie van Mitopics wilt deelnemen aan deze training, informeert u dan bij uw contactpersoon naar eventuele relatiekorting.