Afstudeerproject Digitaal Samenwerken

Vanuit Mitopics hebben we de afgelopen tijd al geïnvesteerd in Digitaal Samenwerken. Dit betreft tools en het slim gebruiken daarvan door organisaties – waar collega’s elkaar niet iedere dag zien en waar je toch efficiënt en effectief wil samenwerken – een stuk saamhorigheid / teamgevoel wilt ondersteunen en benutten. Het combineert specifieke tooling (samenwerkingsomgevingen), gangbare tools (mail, Whatsapp, Yammer, Zoom, Teams, SharePoint, etc) en ook organisatieprincipes en psychologie op de werkvloer. We zagen dit ook terug in de projecten die we deden voor selectie en implementatie van een Sociaal Intranet.

Deze Corona-situatie van elkaar niet elke dag zien, heeft nu met het massaal thuiswerken opeens een enorme dimensie gekregen. Onze verwachting is dat deze manier van werken na de Corona-periode ook een nieuwe werkstijl gaat worden (met alle maatschappelijke voordelen van dien als flexibel werken, minder files, etc).

Wij proberen met enkele ondernemende afstudeerders per direct een (niet commercieel / MVO) project te starten waarin we onze kennis delen, deze verrijken en organisaties handvatten geven om dit toe te passen, en deze kennis weer breder te delen. Het zou super zijn als we zo onze kennis en mogelijkheden in deze bizarre tijden kunnen benutten om organisaties te helpen slagvaardig te blijven en ook straks moderner te kunnen blijven werken (meer online, vanaf huis, minder reistijd etc). Vanuit ons DNA dragen we al jaren graag professioneel en pragmatisch bij aan duurzaamheid.

Spreekt dit je aan en kun je op heel korte termijn bij ons als afstudeerder instappen in dit project? We doen het vooral online, dus je kunt het vrijwel vanaf huis met ons samen doen. We zoeken afstudeerders/stagiaires van een universitaire opleiding (bedrijfskunde / organisatiekunde / IT), die ondernemend, analytisch en net zo enthousiast als wij zijn. Ben jij dat of ken je zo iemand? Dan horen we graag van je!

Voor meer informatie neem contact op met Reinold van Bruggen. En… de beller is sneller!